Nakup avtomobila predstavlja večjo naložbo in pogosto se pojavljajo številna vprašanja. Želimo vam biti v čim večjo pomoč, zato vam nudimo več možnosti financiranja nakupa vozila. Prepričani smo, da boste med njimi našli takšno, ki bo prilagojena vaših željam in potrebam.

V podjetju CAR LINE vam uredimo ugoden kredit za avto. Z več bankami imamo sklenjeno pogodbo za kreditno posredovanje, pomagamo pa vam tudi pri pridobitvi finančnega leasinga.

kredit za avto

Pogoji financiranja so ugodni in konkurenčni.

Če želite ob nakupu vozila postati lastnik vozila, je kredit za vas ustrezna oblika financiranja. Izberete si vozilo, mi pa kredit prilagodimo željeni višini mesečnega obroka in trajanja odplačevanja kredita.

Uredimo vam kredit za avto z dobo odplačevanja do 72 mesecev in v znesku do 15.000 EUR.

Kreditojemalec:

  • Fizična oseba z rednim mesečnim prilivom (zaposleni ali upokojenec) – lahko tudi zaposlitev za določen čas
  • Državljan Republike Slovenije

Za pridobitev kredita potrebujete naslednjo dokumentacijo:

  • Izpisek prometa po transakcijskem računu za zadnji mesec
  • Kopija zadnje plačilne liste oz. pokojninskega odrezka
  • Kopija osebnega dokumenta

Za izračun vaše kreditne sposobnosti se upoštevajo prihodki iz naslova plače, vključno s prevoznimi stroški in povračilom za prehrano.

Kredit za avto je odobren v enem dnevu. Vso dokumentacijo vam pripravimo mi in uredimo vse potrebno za sklenitev kreditne pogodbe.

Če se odločite za kredit za avto kasko zavarovanje pri tej obliki financiranja ni obvezno. Avto lahko v celoti kupite na kredit, brez pologa!

Delodajalec je lahko tudi tuja pravna oseba. V tem primeru mora imeti kreditojemalec odprt transakcijski računa na banki v Sloveniji, kamor tudi prejema nakazilo osebnega dohodka.

Finančni leasing je oblika financiranja, kjer jemalec lizinga s plačilom zadnjega obroka postane lastnik vozila. Pri tej vrsti financiranja je obvezen polog, ki je odvisen od vrednosti vozila in vaše kreditne sposobnosti. Višino pologa določi lizingodajalec.

Želite brezplačni izračun za kredit za avto? Kontaktirajte nas in izdelali vam bomo izračun ter vam svetovali.