Nudimo vam odkup rabljenih vozil vseh avtomobilskih znamk.

Odkup rabljenih vozil

Želite prodati svoje rabljeno vozilo? Kontaktirajte nas. Nudimo vam odkup rabljenih vozil vseh znamk in ne glede na starost vozila.

Samostojna prodaja rabljenega vozila je težavna in zamudna. Potrebno je veliko srečanj s potencialnimi kupci. Običajno pa je odkupna cena nižja od tiste, katero ste določili sami pred prodajo.

Večina, ki se odloča za prodajo rabljenega vozila, se ne zaveda vseh pasti prodaje vozila. Prodaja rabljenega vozila nam lahko vzame ogromno časa in truda. Pripraviti in objaviti je potrebno zanimiv oglas, ki bo privabil kupce. Z objavo oglasa se pričnejo klici potencialnih kupcev, ki imajo nešteto vprašanj in na vozilu opazijo prav vsako malenkost, hkrati pa nam vztrajno nižajo ceno vozila. Kaj pa v primeru, da vozilo prodate in pride do večje okvare ali vam kupec očita skrite napake na vozilu? Kupec ima svoje pravice in tukaj za vas lahko nastanejo ogromni stroški in težave.

Če se ne želite ukvarjati z vsem tem, obiščite nas in odkupili bomo vaše vozilo ali pa vam bomo pomagali pri prodaji le-tega.

Nudimo odkup vozil za gotovino ali vzamemo vaše vozilo v komisijsko prodajo. Vaše vozilo vzamemo tudi v račun pri nakupu rabljenega vozila pri nas. Vozilo si ogledamo in vam podamo našo ceno.

Odkup rabljenega vozila poteka hitro in preprosto. Uredimo vso potrebno dokumentacijo za prepis vozila.

Nudimo tudi odkup rabljenih vozil z okvaro ter odkup poškodovanega vozila. Pokličite nas in svetovali vam bomo glede prodaje takega vozila ali pa bomo vozilo odkupili.

Pošljite nam fotografije vašega vozila ter podatke o vozilu (znamka, model, letnik, število prevoženih kilometrov ter ostale posebnosti o vozilu) in podali vam bomo našo ponudbo.