Dobrodošli

Car line

Smo uveljavljeno podjetje, ki se že leta ukvarja z odkupom in prodajo rabljenih vozil, nudimo pa tudi uvoz vozil. To pomeni, da lahko odkupimo tudi vaše rabljeno vozilo, s čimer skrb zanj in za njegovo nadaljnjo prodajo prepustite nam. Hkrati vam pomagamo izbrati jeklenega konjička, s katerim boste zadovoljni in ki vas bo še leta varno vozil po vseh poteh.

Poleg tega nudimo tudi različne vrste financiranja vozil, saj se zavedamo, da se za nakup avtomobila ne odločamo vsak dan, temveč je to kar težka odločitev in hkrati nekoliko zajetnejša investicija. Skupaj se bomo hitro in brez težav dogovorili za najboljšo možnost financiranja. Lahko nam popolnoma zaupate.

Naša ekipa vam bo pomagala, da se boste lažje odločili, naše izkušnje pa govorijo same zase. Pri delu nas vodijo strokovnost, zagnanost in profesionalnost, naš glavni cilj pa je vedno in povsod – zadovoljna stranka.

Pri nas boste prodajo ali nakup rabljenega vozila opravili hitro in preprosto. Prepustite nam urejanje vse dokumentacije. Vaša naloga je izbira najboljšega avtomobila za vaše potrebe, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi.

Različne znamke

Rabljena vozila različnih znamk na enem mestu

Vedno na voljo

Če imate vprašanja, nas kontaktirajte

Pridete in odpeljete

Urejanje dokumentacije prepustite nam

Financiranje

Nudimo različne možnosti financiranja

Kaj o nas pravijo stranke:

Mnenja strank