Ogled vozil je možen na naslovu Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje. TEL: 041 304 204

Nakup rabljenega vozila ni nujno tvegan.

Nakup rabljenega vozila še nikoli ni bil tako enostaven. Vse uredite na enem mestu in v izredno kratkem času. Za vas smo dosegljivi vse dni v tednu. Preverite našo ponudbo in nas pokličite.

Podjetje CAR LINE, ki je specializirano za prodajo rabljenih vozil je zagotovo pravi naslov za vas. Prodaja rabljenih vozil je naša glavna dejavnost.

Na voljo imamo rabljena vozila različnih znamk in modelov. V primeru, da želenega vozila ne najdete v naši ponudbi, vam nudimo nakup po naročilu. Uredimo tudi uvoz vozila iz tujine. Zadovoljstvo strank je za nas izredno pomembno, zato se potrudimo, da ugodimo vašim željam in zahtevam.

V podjetju CAR LINE poskrbimo za ureditev vse dokumentacije, uredimo vam ugodno avtomobilsko zavarovanje, uredimo vam kredit ali leasing ter vse potrebno za prepis vozila. Vaše vozilo vzamemo v račun, ga odkupimo ali posredujemo pri prodaji.

Vabljeni v podjetje CAR LINE, kjer se boste lahko sami prepričali o pestrosti ponudbe rabljenih vozil. Potrudili se bomo, da boste dobili vozilo, ki ga iščete in ki ustreza vašim finančnim zmožnostim. Zagotavljamo vam, da boste od nas odšli zadovoljni. Za določena rabljena vozila vam nudimo tudi garancijo. Prodaja rabljenih vozil po ugodnih cenah.

V podjetju CAR LINE vam ob nakupu vozila nudimo tudi možnost sklenitve 12-mesečnega jamstva

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.