Za vas uredimo uvoz avtomobila iz tujine.

Uvoz avtomobila

Imate posebne želje glede vozila? Ustreznega vozila ne najdete na slovenskem trgu?

 

Lahko vam pomagamo. Nudimo uvoz avtomobila iz tujine. Povejte nam vaše želje in zahteve in našli bomo primerno vozilo za vas. V kolikor ste primerno vozilo že sami našli na spletu, nam pošljite povezavo do oglasa in mi uredimo vse preostalo.

Če razmišljate, da bi se samostojno lotili uvoza avtomobila iz tujine, vas moramo opozoriti na nešteto pasti in težav, ki vas lahko doletijo. Običajno so vozila, ki so cenovno ugodna, precej oddaljena in že sama pot do lokacije vozila vas bo stala kar nekaj denarja in seveda tudi časa. Kar pogosto pa se zgodi, da vozilo ni tako, kot ste si ga predstavljali oz. da vam prodajalec ni povedal vsega o vozilu. stvar. Zgodi pa se lahko tudi, da težave z vozilom nastopijo šele, ko ste ga že uvozili v Slovenijo. Prepustite te skrbi in tveganja nam.

Za vas izpeljemo celoten postopek uvoza avtomobila. Uvoz avtomobila iz Nemčije ali iz katerekoli druge države. Vzpostavimo kontakt s prodajalcem v tujini, preverimo zgodovino vozila, organiziramo prevoz, uredimo vso potrebno dokumentacijo za homologacijo in registracijo vozila. Točen strošek uvoza avtomobila iz tujine je odvisen od oddaljenosti vozila, stopnje DMV, cene vozila ipd.

V primeru, da nimate zadostnih finančnih sredstev za nakup vozila, vam uredimo ugodno financiranjeZagotavljamo vam, da bomo poskrbeli, da boste dobili vozilo, kakršnega si želite.

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izračunati končno ceno vozila, pripeljanega v Slovenijo.