Uvoz avtomobila

Za vas uredimo uvoz avtomobila iz tujine.

UVOZ AVTOMOBILA

 • Imate posebne želje glede vozila?
 • Ustreznega vozila ne najdete na slovenskem trgu?

Lahko vam pomagamo. Nudimo uvoz avtomobila iz tujine. Povejte nam vaše želje in zahteve in našli bomo primerno vozilo za vas. V kolikor ste primerno vozilo že sami našli na spletu, nam pošljite povezavo do oglasa in mi uredimo vse preostalo.

Če razmišljate, da bi se samostojno lotili uvoza avtomobila iz tujine, vas moramo opozoriti na nešteto pasti in težav, ki vas lahko doletijo. Običajno so vozila, ki so cenovno ugodna, precej oddaljena in že sama pot do lokacije vozila vas bo stala kar nekaj denarja in seveda tudi časa. Kar pogosto pa se zgodi, da vozilo ni tako, kot ste si ga predstavljali oz. da vam prodajalec ni povedal vsega o vozilu. stvar. Zgodi pa se lahko tudi, da težave z vozilom nastopijo šele, ko ste ga že uvozili v Slovenijo. Prepustite te skrbi in tveganja nam.

uvoz avtomobila

Za vas izpeljemo celoten postopek uvoza avtomobila. Uvoz avtomobila iz Nemčije ali iz katerekoli druge države. Vzpostavimo kontakt s prodajalcem v tujini, preverimo zgodovino vozila, organiziramo prevoz, uredimo vso potrebno dokumentacijo za homologacijo in registracijo vozila. Točen strošek uvoza avtomobila iz tujine je odvisen od oddaljenosti vozila, stopnje DMV, cene vozila ipd.

V primeru, da nimate zadostnih finančnih sredstev za nakup vozila, vam uredimo ugodno financiranje. Zagotavljamo vam, da bomo poskrbeli, da boste dobili vozilo, kakršnega si želite.

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izračunati končno ceno vozila, pripeljanega v Slovenijo.

Kontaktirajte nas

  Vaše ime

  Vaša e-pošta

  Kontaktna tel. številka

  Vaše sporočilo

  [recaptcha]

  ZAKAJ IZBRATI CAR LINE?

  • Izkušnje pri odkupu in prodaji vozil
  • Odkupimo vaše vozilo
  • Uredimo vam vse potrebno za kredit
  • Pomagamo vam pri prodaji vašega vozila
  • Namesto vas uredimo vso papirologijo

  KAJ PRAVIJO STRANKE?

  • Rad bi se zahvalil Robertu in sodelavcem za pomoč pri prodaji mojega rabljenega vozila. Zanj sem dobil več kot pošteno plačilo, zato imam vse razloge da CAR LINE priporočim vsakomur!

   Andrej V. , Novo mesto

  • Odlična izkušnja – prijaznost, ustrežljivost in ugodna cena – to je moja CAR LINE izkušnja. Vsekakor priporočam!

   Mojca C. , Kočevje

  ZADNJE NA BLOGU

   Back to top